KESO цилиндри

KESO цилиндри су високо сигурносни цилиндри врхунског квалитета. Израђени су од више врста материјала, који су отпорни на бушење, ломљење, отварање специјалним алатима и одолевају разним временским условима и утицајима. Гарантују потпуну безбедност у виду сигурности и контроли копирања кључева.

Сваки цилиндар је тако конструисан да може да се адаптира на вашу жељену димензију. То му омогућава модуларна конструкција, што је оригинални KESO патент. Свака комбинација димензија је могућа.

Сви KESO цилиндри се могу међусобно уклапати, бити у систему истог кључа и мастер систему. Комплетна производња је искључиво у Швајцарској. Код нас можете наћи комплетан асортиман уз најповољније цене.

Врсте KESO цилиндара по типу закључавања

Сви KESO цилиндри се могу међусобно уклапати, бити у систему истог кључа и мастер систему. Комплетна производња је искључиво у Швајцарској.

KESO 2000

Механизам код цилиндара састоји се од петнаест челичних пинова (са три стране по пет пинова у реду и сви су активни). Може се комбиновати у мастер системима.


KESO 4000S OMEGA

Напредни механички цилиндар, који гарантује максималну безбедност. Технологију омега чини специјалан механизам који се налази у унутрашњости цилиндра и кључа, који омогућава функционисање. Могу се примењивати комплексни системи индивидуалног шифрираног затварања. Кључеви се не могу умножавати без код картице и података корисника. Профил је заштићен и гарантује сигурност од неовлашћеног копирања.


KESO KEKgenie

Мехатронички цилиндар који контролише улазак особа и отварање врата. То је последњи вид технологије, програмира се преко кључева и има независни систем напајања. Бележи уласке и изласке. Има могућност конекције на рачунар и могућност временског ограничења. Право је решење за секторе који имају потребу за посебном сигурношћу. Могуће је у истом систему комбиновати остале KESO цилиндре који се уграђују на мање одговорна места при чему се сви могу отварати истим кључем.


Врсте KESO цилиндара по материјалима од којих су израђени

Код свих KESO цилиндара подизачи, пинови и опруге су од каљеног челика, што онемогућава бушење бургијом, а 15 активних пинова у три равни, спречава чешљање. Такође, код свих је носач од INOX-a, што онемогућава ломљење.

Могу се радити у више верзија узимајући у обзир материјале од кога је израђено тело и технологије која је примењена унутар цилиндра.

Приказаћемо четири најчешће варијанте.

21.415

Ово је стандардна верзија KESO цилиндара код којих је тело од сидра метала.


21.215

Код овог модела цилиндра и тело је израђено од INOX-a, што му пружа ултимативну отпорност на ломљење. Поред изузетне жилавости има и карактеристику да не оксидира (не рђа) па су цилиндри погодни за употребу у свим временским условима и поднебљима (на отвореном, у маринама, итд.)


21.228

Врхунска верзија цилиндара, где је, такође, тело од INOX-а. Посебна карактеристика 228 верзије је ултимативна заштита од чупања. Ваљак је монолитни и посебно дизајниран а носач и тело су спојени са више чивија од којих је по једна са сваке стране позиционирана унутар кућишта браве.


21.22N EUROCHANGECODE

Ово су, практично, три различита цилиндра у једном. Сигурност и флексибилност коју овај систем пружа је најновији патент KESO-а. Уколико се кључ изгуби или је украден, поново можете успоставити вашу сигурност у року од неколико секунди. Прекодирање је сасвим једноставно и чисто је механички процес који се изводи са новим кључем. Улазак са старим кључем више није могућ. Ради се у верзији од INOX-a. Примењив је на системе 2000s и 2000s Omega.


Вести и акције

Сунђерасти привесци различитих облика и боја

Код нас можете купити сунђерасте привеске различитих облика и боја, у зависности од Ваше жеље. Најновије у понуди су сунђерасти привесци за кључеве од аутомобила.

Детаљније