Врсте мастер система

Систем истог кључа (Keyed Alike System)

Овај систем се углавном примењује код приватних кућа, викендица и мањих фирми, где власник само једним кључем откључава све оно за шта му је до тада требао свежањ различитих кључева: капија, улазна врата, гаражна врата, помоћни објекти, катанци, поштанско сандуче, ормарић за струју…

Систем централног цилиндра (Central Cylinder System)

Овај систем је заступљен у оним објектима где постоје просторије и врата која су заједничка и у које сви имају приступ, као на пример у стамбеним зградама улазна врата, гаража… У исто време треба обезбедити приватност и сигурност станова, поштанских сандучића… (било би врло незгодно када би комшије могле да откључају Ваш стан).

Систем централног цилиндра све то обезбеђује, а да је при томе власницима станова потебан само један кључ. Могуће је додати кључ за особе задужене за одржавање и хигијену, који би само отварао улаз и друге њима доступне просторије.

Систем за хотеле (Hotel’s System)

Хотели имају потребу за системима који се поклапају са њиховом организационом шемом. Једна од могућности је приказана на слици на следећем слајду. Свака соба има кључ који отвара само њу и такав кључ се даје госту. Сваки спрат има кључ који отвара сва врата на том спрату и њих задужује особље које је задужено за тај спрат. Такође се израђују кључеви намењени особама задуженим за одржавање којима се приступа просторијама за алат, лифтовима, помоћним објектима…

Следећи су кључеви намењени особљу из ресторана за откључавање њима доступних просторија и кључ за шефа сале који откључава све то, али и своју канцеларију. На крају, прави се мастер кључ, који откључава сва врата у и ван објекта и кога обично поседују само директор и шеф обезбеђења. Наравно уколико имате захтеве и потребе које се разликују од ове шеме, апсолутно су изводљиви без ограничења.

Систем главног кључа (Мастер систем)

Master Key System

Овај систем је конципиран од неограниченог броја кључева који отварају појединачна врата и једног мастер кључа који отвара сва врата. Ови системи велику примену налазе у школама, болницама, предузећима, јавним и спортским објектима, свуда где је потребно да одређена лица (директор, власник, шеф обезбеђења) имају приступ и контролу комплетног објекта.

Систем генералног кључа (Гранд мастер систем)

General Grand Master Key System

Примењује се у јавним објектима и компанијама где је потребно да приступ просторијама прати хијерархијску структуру и потребе кретања запослених и да се у исто време обезбеди висок ниво сигурности. Нема ограничења у броју врата нити у дубини и ширини мреже система. Све комбинације су могуће.

Индустријски систем

Industrial System

Сложеност система није никаква препрека у изградњи мастер система. Не постоје границе, може се урадити и систем са изузетном комплексношћу.

Вести и акције

Сунђерасти привесци различитих облика и боја

Код нас можете купити сунђерасте привеске различитих облика и боја, у зависности од Ваше жеље. Најновије у понуди су сунђерасти привесци за кључеве од аутомобила.

Детаљније