KESO cilindri

KESO cilindri su visoko sigurnosni cilindri vrhunskog kvaliteta. Izrađeni su od više vrsta materijala, koji su otporni na bušenje, lomljenje, otvaranje specijalnim alatima i odolevaju raznim vremenskim uslovima i uticajima. Garantuju potpunu bezbednost u vidu sigurnosti i kontroli kopiranja ključeva.

Svaki cilindar je tako konstruisan da može da se adaptira na vašu željenu dimenziju. To mu omogućava modularna konstrukcija, što je originalni KESO patent. Svaka kombinacija dimenzija je moguća.

Svi KESO cilindri se mogu međusobno uklapati, biti u sistemu istog ključa i master sistemu. Kompletna proizvodnja je isključivo u Švajcarskoj. Kod nas možete naći kompletan asortiman uz najpovoljnije cene.

Vrste KESO cilindara po tipu zaključavanja

Svi KESO cilindri se mogu međusobno uklapati, biti u sistemu istog ključa i master sistemu. Kompletna proizvodnja je isključivo u Švajcarskoj.

KESO 2000

Mehanizam kod cilindara sastoji se od petnaest čeličnih pinova (sa tri strane po pet pinova u redu i svi su aktivni). Može se kombinovati u master sistemima.


KESO 4000S OMEGA

Napredni mehanički cilindar, koji garantuje maksimalnu bezbednost. Tehnologiju omega čini specijalan mehanizam koji se nalazi u unutrašnjosti cilindra i ključa, koji omogućava funkcionisanje. Mogu se primenjivati kompleksni sistemi individualnog šifriranog zatvaranja. Ključevi se ne mogu umnožavati bez kod kartice i podataka korisnika. Profil je zaštićen i garantuje sigurnost od neovlašćenog kopiranja.


KESO KEKgenie

Mehatronički cilindar koji kontroliše ulazak osoba i otvaranje vrata. To je poslednji vid tehnologije, programira se preko ključeva i ima nezavisni sistem napajanja. Beleži ulaske i izlaske. Ima mogućnost konekcije na računar i mogućnost vremenskog ograničenja. Pravo je rešenje za sektore koji imaju potrebu za posebnom sigurnošću. Moguće je u istom sistemu kombinovati ostale KESO cilindre koji se ugrađuju na manje odgovorna mesta pri čemu se svi mogu otvarati istim ključem.


Vrste KESO cilindara po materijalima od kojih su izrađeni

Kod svih KESO cilindara podizači, pinovi i opruge su od kaljenog čelika, što onemogućava bušenje burgijom, a 15 aktivnih pinova u tri ravni, sprečava češljanje. Takođe, kod svih je nosač od INOX-a, što onemogućava lomljenje.

Mogu se raditi u više verzija uzimajući u obzir materijale od koga je izrađeno telo i tehnologije koja je primenjena unutar cilindra.

Prikazaćemo četiri najčešće varijante.

21.415

Ovo je standardna verzija KESO cilindara kod kojih je telo od sidra metala.


21.215

Kod ovog modela cilindra i telo je izrađeno od INOX-a, što mu pruža ultimativnu otpornost na lomljenje. Pored izuzetne žilavosti ima i karakteristiku da ne oksidira (ne rđa) pa su cilindri pogodni za upotrebu u svim vremenskim uslovima i podnebljima (na otvorenom, u marinama, itd.)


21.228

Vrhunska verzija cilindara, gde je, takođe, telo od INOX-a. Posebna karakteristika 228 verzije je ultimativna zaštita od čupanja. Valjak je monolitni i posebno dizajniran a nosač i telo su spojeni sa više čivija od kojih je po jedna sa svake strane pozicionirana unutar kućišta brave.


21.22N EUROCHANGECODE

Ovo su, praktično, tri različita cilindra u jednom. Sigurnost i fleksibilnost koju ovaj sistem pruža je najnoviji patent KESO-a. Ukoliko se ključ izgubi ili je ukraden, ponovo možete uspostaviti vašu sigurnost u roku od nekoliko sekundi. Prekodiranje je sasvim jednostavno i čisto je mehanički proces koji se izvodi sa novim ključem. Ulazak sa starim ključem više nije moguć. Radi se u verziji od INOX-a. Primenjiv je na sisteme 2000s i 2000s Omega.


Vesti i akcije

Sunđerasti privesci različitih oblika i boja

Kod nas možete kupiti sunđeraste priveske različitih oblika i boja, u zavisnosti od Vaše želje. Najnovije u ponudi su sunđerasti privesci za ključeve od automobila.

Detaljnije