O nama

Preduzeće Bravar Petko d.o.o. je započelo svoj rad 07.oktobra 1985. godine, kao Petko s.z.r. Preko 20 godina se bavimo ovim poslom i stekli smo poverenje i zadovoljstvo naših klijenata.

Kod nas možete narezati bilo koju vrstu ključa, čak i onaj ključ za koji Vam kažu da ga je nemoguće pronaći. Radimo i uslugu narezivanja čip ključeva za vozila, kao i ključeva po šifri. Ukoliko je izgubljen ključ za vozilo možemo da ga napravimo u veoma kratkom roku. Vršimo deblokadu vozila.

Imamo mogućnost pravljenja ključa bez obzira na profil, jer posedujemo mašinu za izradu različitih profila kod ključeva.

Posebnu pažnju Vam skrećemo na izradu MASTER SISTEMA. Sistem gde jedan ključ otvara više vrata, i sistem uz pomoć koga kontrolišete ko će koja vrata otvoriti, što je vrlo pogodno za preduzeća. Više o ovome možete pročitati u odeljku Usluge – Master sistem.

Vršimo montažu i demontažu svih vrsta brava (za stanove i automobile), kao i njihovu popravku. Ukoliko sumnjate da je neko došao u posed kopije Vašeg ključa, ne morate menjati skupocene brave i cilindre, dovoljno je da dođete kod nas i mi ćemo prešifrirati bravu ili cilindar, tako da stari ključ neće raditi. Takođe popravljamo sve vrste brava i cilindara, kao i auto brava.

Ukoliko imate sef koji je zablokirao, kasu kojoj ste izgubili ključ, nema potrebe za brigom. Vršimo uslugu popravki sefova i kasa. Vršimo otvaranje sefova na ključ, mehaničku ili elektronsku šifru.

Kod nas u prodaji možete naći sigurnosne i visokosigurnosne cilindre CISA i KESO.

Budite mirni i bezbedni!

PETKOV KLJUČ – VAŠA SIGURNOST

Vesti i akcije

Sunđerasti privesci različitih oblika i boja

Kod nas možete kupiti sunđeraste priveske različitih oblika i boja, u zavisnosti od Vaše želje. Najnovije u ponudi su sunđerasti privesci za ključeve od automobila.

Detaljnije